Zi ne Partin Demokratike, Nderron jetë demokrati dhe pedagogu i njohur

Lajmi e piktorit dhe mësuesit Myrteza Ulqinaku është shpërndarë sot nga Sali Berisha. Berisha shkruan: “Të dashur miq, këto dite mbylli sytë përgjithmonë Myrteza Ulqinaku, piktori i mi rënjohur, mësuesi dhe pedagogu i pë rkushtuar, qytetari dhe prindi sh embullor.

Demokrati i vendosur dhe një m ik i dashur dhe i r espektuar nga të gjithë ata që patën fatin të gë zojnë miqësinë e tij.