U shpall kampion, Florian Marku bashkë me të shoqon dhe djalin nisin pushimet në vendin luksoz

U shpall kampion, Florian Marku bashkë me të shoqon dhe djalin nisin pushimet në vendin luksoz.

Pas fitores ndaj meksikanit Parra, Florian Marku siç duket ka nevojë për pushim. Marku me familjen e tij kanë zgjedhur bregdetin spanjoll ‘Puerto banus’.

Ata zgjodhen kete vend per pushime e duket një vend mjaftë luksoz.