Thoshte Gjyѕhja: Раѕtro dhe merr pluhurat e shtëpisë рor mos harro se jaѕhtë do…

Mos lejo që tiganët të shkëlqejnë më shumë se ty! Mos e merr kaq seriozisht pastrimin e shtëpisë! Kur u bëra grua, kaloja 24 orë të ditës duke kërkuar që gjithçka të ishte e pastër dhe e rregullt në rast se “dikush do të vinte të më vizitonte”, por më pas zbulova se të gjithë janë shumë të zënë, duke ecur, duke u argëtuar. duke punuar dhe duke shijuar jetën e tyre.

Po sikur dikush të shfaqet papritur? Epo nuk kam pse t’ia shpjegoj askujt situatën në shtëpinë time. Njerëzit nuk janë të interesuar për atë që bëni gjatë gjithë ditës, njerëzit janë duke ecur përreth, duke u argëtuar dhe duke shijuar jetën.

Jeta është e shkurtër, kënaquni! Pastroni dhe merrni pluhurat … nëse është e nevojshme. Por gjeni kohë për të pikturuar një pikturë ose për të shkruar një poezi, për të bërë një shëtitje ose për të vizituar një mik.

Për të gatuar atë që ju pëlqen, për të ujitur bimët tuaja … jepini vetes kohë të lirë për të pirë një birrë, për të notuar në plazh (ose pishinë), ngjituni maleve, luani me qentë, dëgjoni muzikë, lexoni libra, kultivoni miqtë tuaj dhe shijoni jetën.