Prindërit ndalojnë vajzën të martohet me djalin sepse punonte në ndërtim, por pas 10 vitesh kur e shikon pendohen me jetë

Prindërit gjithmonë duan më të mirën për fëmijët e tyre dhe shpesh bëjnë çdo gjë që ata i konsiderojnë si me e mira për to, edhe pse ajo mund te thyeje zemren e femijes.

Në këtë histori, një burrë ndan përvojën e tij rreth asaj që ndodhi kur statusi dhe paraja bëhen prioritet mbi dashurinë. 20 vjet më parë, pas diplomimit ne shkollen e mesme, Michael vendosi ti nderpriste studimet e tij dhe të punonte si punëtor ndërtimi si babai i tij.

Nuk ishte nje nder planet e tij për t’u bërë punëtor ndërtimi, por që kur babai i tij nuk mund të paguante dot tarifat e kolegjit, vendosi se do ishte më mirë që ai të harronte ëndrrën e tij për të vazhduar studimet.

E dashura e tij, Irene, e cila më vonë mësoi se Michael nuk donte të vazhdonte studimet e tij, u zemerua me te. Ajo nuk donte të përfundonte me një burrë të paarsimuar si ai, kështu që vendosi ta nderpriste marredhenien me te. Michael u shkatërrua kur Irene u largua nga jeta e tij. Ajo ishte dashuria e tij e parë në atë kohë.

Iu desh kohë për të marrë veten pas ndarjes, dhe u perkushtua pas punes se tij për të harruar dhimbjen. Muaj më vonë, ai u takua me një vajzë të quajtur Judy. Së shpejti, ai dhe Judy u dashuruan me njëri-tjetrin.