Mbush plot 67 vjeçe sot, e gjeni dot se per cilen aktore behet fjale

E natyrshme, e sinqertë, e ndjeshme, mbetën tre linjat kryesore te cilësive të saj aktoriale. Kjo është arsyeja që u pëlqye shumë si aktore dhe përzgjidhej të luante role në dramat kombëtare. Aktorja ka lindur më 3 shtator 1955 dhe festoi 67 vjetorin e lindjes.

Aktorja, një nga artistet më profesioniste ka një galeri të pasur rolesh në kinema dhe në teatër. Marjeta është një ndër aktoret, e cila mbetet pa dyshim një prej emrave dhe artistëve të merituar, e cila është vlerësuar për një kontribut të çmuar në skenën dhe filmin shqiptar, duke u renditur përkrah emrave më të njohur.