Ju kujtohet Zoriade nga seriali Kloni, ja si duket ajo sot

Jandira Martini, është njëra nga aktoret braziliane që ende është akitve. E për publikun shqiptar, ajo u bë e njohur me rolin e Zoriades nga seriali, Kloni.

Me rolin e saj pozitiv, ajo i bërë për vete një numër të madh adhuruesish. E ishte pikërisht ai serial që ia hapi rrugët asaj për projekte të reja.

Që nga transmetimi i asaj telenovele kanë kaluar mbi 20 vite, e natyrisht që edhe Zoriade është plakur dhe ka ndryshuar. Shikoni si duket sot ajo si 77 vjeçare.