Eshtë 69 vjece dhe nuk ka asnjë rrudhë në fytyrë, Ja se cfarë përdor gjithmonë para gjumit tefta Radi e dinit?

Gazetarja dhe spikerja e njohur tregon si kujdeset për lëkurën. E ndërsa vitet ka lojnë dhe koha bën të vetën ajo vazhdon të mbetet një nga figurat më të dashura për publikun shqiptar.

Tefta Radi tregon disa de taje për preferencat e saj në kuzhinë, recetën e parë të gatuar nga duart e saj, pjatat ku shpalos talentin me aq shumë dashuri dhe sekretet që e bëjnë një amvistë të shkëlqyer.

Ajo tregon gjithashtu sekretin që fshihet pas pamjes së saj vajzërore, pavarësisht viteve që mbart mbi supe. Prej shume vitesh në pension, por jo e pa pu në siç thotë, ajo vazhdon të ketë një je të profesionale aktive. Koha bën të veten, por disa kujtime mbeten po aty.